«Шахаль пики-2011»

уйёх.н 5-м.ш.нче Нёрваш Шёхаль вётам шкул.н аслё клас.сенче в.ренекенсем акт залне пухёнч.=? Ара паян кунта тёван шкулён 9-11-м.ш  клас.сенче в.ренекен пикесем хёйсен янёравлё куллипе: юрри-ташшипе п.рле в.ренекенсене савёнтара==.-=ке? Х.рсем «Илемл. чёваш юрри» к.в.пе сцена =ине акёшсем ев.р шуса тухнипе пу=ланч. конкурс? Чёваш тумне тёхённё пикесем =инчен ку=а та илес килмест: =ав тери илем к\рет в.сене ку тум? Конкурс вёхёт.нче пикесем хёйсемпе сёвёласа паллаштарч.=: чёваш ташши ташласа кёмёла =.клер.=: чёваш юррисене  шёрантарса тыткёна илч.=? Халёхёрёмёр йёли-й.ркине т.пл.н п.лни пурне те т.л.нтерч.? Пикесем п.ри те пуш алёпа килмен: кам хуплупа: кам хуран куклипе тата тепри пуремеч.пе; капёртмапа кукёльпе сёйлакансем те пулч.=?

Конкурс вёхёт.нче =ак шкултах в.ренекен Николаев Юрий: Ильина Екатерина: Алексеева Лолита тата Митрофанова Кристинёпа Шалтынова Зина куракансене чёваш эстрада юррисем юрласа савёнтарч.=? конкурс пит.  х.р\ иртр.? Х.рсем пурте пултаруллё та маттур: ил.рт\лл. те х\х.м – пёхса ытармалла мар?

Пикесем т.рл. номинацире =.нтер\=. пулч.=: «Пултаруллё пике» -Митрофанова Татьяна: «Ил.рт\лл. пике» - Григорьева Александра: «Ёслё пике» - Кошкина Анастасия: «Х\х.м пике» - Осипова Татьяна: «+еп.= пике» - Кириллова Алена: «Тав=ёруллё пике» - Иванова Анна: «Куракансем кёмёллакан пике» - Михайлова Настя: 9-м.ш класра в.ренекен Лукьянова Екатерина вара «Шёхаль пики-2011» ятсене =.нсе илч.=? +.нтер\=.сене пурне те асёнмалёх парнесемпе чыслар.=?

Ку уява й.ркелесе ирттерекенсем чёваш ч.лхипе литературине тата тёван ен культурине в.рентекенсем: Павлова Н?И?: Матвеева Н?А?: Григорьева В?В? пулч.=? Уяв спонсор.сем вара - Нёрваш Шёхаль ял совет поселений. тата унён ерт\=и Айкин Н?М?: Михайлова В?В? – предприниматель: Павлова Н?И?: Матвеева Н?А? тата Григорьева В?В?